Thursday, February 21, 2008

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ TELLAS

Έχω ΤELLAS ZISTO και ανήκω στο ιδιόκτητο δίκτυο της(Full LLU) και εδώ και ένα μήνα (από 28-1-2008) αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα και με το τηλέφωνο αλλά και με το internet.
Καθημερινά το τηλέφωνο κόβεται για πάνω από 4-5 ώρες ενώ όταν είναι ενεργό ακούγονται πολλά παράσιτα και θόρυβος καθώς επίσης και συνακρόαση(ακούω άλλες συνομιλίες μέσα στην γραμμή μου).Όσο για το internet τι να πω!Κατεβάζω με ταχύτητες dial up με 15-20kbps και υποτίθεται ότι έχω 12MBPS.Έχω ελέγξει τα πάντα φίλτρα και τις πρίζες με ηλεκτρολόγο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού μου. Οι τιμές μου επίσης είναι πολύ καλές SNR: 20 db και Attenuation: 9 db καθώς βρίσκομαι πολύ κοντά στο DSLAM της περιοχής που ανήκω(Φιλελλήνων). Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο στο 1212(αναγγελία βλαβών) και έχω επανειλημμένα δηλώσει το πρόβλημα μου μετά από πολύωρη αναμονή. Κουράστηκα με τα λόγια και γι’αυτό θέλω πράξεις και έργα!
Έχει και η υπομονή τα όρια της! Αναρωτιέμαι τελικά αν η εν λόγω εταιρεία πράγματι παίζει με την νοημοσύνη μας και μας θεωρεί ανόητους ή πολίτες τελευταίας κατηγορίας! Η καταγγελία μου θα κοινοποιηθεί στην ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο του Πολίτη.Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους μ’αυτή την κοροϊδία.
Είναι τρομερά απαράδεκτο να πληρώνω για υπηρεσίες που δεν μου παρέχουν!

2 comments:

FuSmOKer said...

Ναι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ πάγιο ΟΤΕ.
Εσύ το επέλεξες για να γλυτώσεις 10 ευρώ και να τι παθαίνεις.
It's a choice.

nitsa said...

Σα δε ντρέπονται, κοροϊδευουν τον κόσμο λέγοντας πως είανι από τον ΟΤΕ βρίσκουν ευκολα θύματα μέσω τηλεφώνου ή ακόμη και πηγαίνοντας στα σπίτια των ηλικιωμένψν. Επισκέφτηκαν τη γιαγιά μου, ετών 76 και την έπεισαν να τους δώσει τα στοιχεία της λέγοντάς της πως είανι από τον ΟΤΕ και θα της κάνουν μείωση στα πάγια. Η γυναίκα την πάτησε και έδωσε τα προσωπικά της στοιχεία. Προσπάθησαν να με πείσουν κι εμένα μέσω τηλεφώνου κι επειδή δεν έδινα τα στοιχεία μου λίγο έλειψε να με βρίσει.΄Α, δεν λένε ότι είναι από την ΤΕΛΛΑΣ αλλά επειμένουν πως είναι από τον ΟΤΕ. Παιδιά δεν κερδίζεται έτσι η πελατεία!! Αυτό είανι καθαρή κοροΙδία!!!!!!!!!!